Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" beef"
34 wyników
[1-20] [21-40]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Zawadzka D. Rynek wołowiny w Rosji w latach 1990-2017 i w 2018 r. pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Jankowski P., Tul-Krzyszczuk A. The Impact of Innovation on the Global Competitiveness of Polish Meat and Dairy Enterprises pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Pasińska D. Konkurencyjność krajów Unii Europejskiej w handlu zagranicznym produktami wołowymi pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bąk-Filipek E. Changes in the EU Beef Market pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Szumiec A. Płatności bezpośrednie, jako forma wsparcia dochodów gospodarstw prowadzących ekologiczny chów bydła mięsnego pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Skarżyńska A. Wykorzystanie czynników produkcji w gospodarstwach specjalizujących się w chowie bydła rzeźnego w wybranych krajach Unii Europejskiej pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bieńkowski J., Dąbrowicz R., Holka M., Jankowiak J. Carbon Footprint of Beef Cattle in a Conventional Production System: a Case Study of a Large-Area Farming Enterprise in the Wielkopolska Region pdf
8. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Turkowski K. TOWARDS SUSTAINABLE AQUACULTURE IN POLAND pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Mikuła A., Stańko S. Tendencje na rynku mięsa wołowego na świecie i w Polsce w latach 2000-2016 pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Gębski J., Jeznach M., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K., Tul Krzyszczuk A. Charakterystyka porównawcza zachowań nabywczych polskich konsumentów mięsa na tle porównań międzynarodowych pdf
11. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Skarżyńska A. Produkcja wołowiny w Polsce oraz czynniki determinujące jej opłacalność pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Batóg A., Gutkowska K., Sajdakowska M. Wybrane aspekty spożycia wołowiny w rejonie o niekorzystnych wskaźnikach makroekonomicznych pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Lutsiy K. Obecny stan rozwoju branży mięsnej na Ukrainie pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Bąk-Filipek E. Changes in Polish Foreign Trade of Cattle Livestock and Beef pdf
15. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Mikuła A., Stańko S. Tendencje w produkcji, zużyciu krajowym i handlu zagranicznym wieprzowiną, wołowiną i mięsem drobiowym w Polsce w latach 2000-2015 pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Mroczek R. Regionalne zróżnicowanie produkcji i konsumpcji mięsa na świecie w latach 2003-2015 pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Olszańska A. Handel zagraniczny Polski produktami mięsnymi w latach 1996 2014 – ocena tendencji na podstawie wybranych wskaźników pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Murawska A. Uwarunkowania postaw konsumentów wobec produktów mięsnych pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2015
Cieszyńska K., Gutkowska K., Wierzbicki J., Żakowska-Biemans S. Oczekiwania polskich konsumentów dotyczące informacji zamieszczanych na opakowaniu mięsa wołowego pdf
20. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2015
Doronin A., Rybchak V. Production and consumption aspects of biogas in cattle farming businesses of Ukraine pdf