Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" przemysł spożywczy"
28 wyników
[1-20] [21-40]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Nacewska-Twardowska A. Porównanie udziału w eksporcie produktów spożywczych, napojów, tytoniu w Polsce i w wybranych krajach UE mierzonego wartością dodaną pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Chądrzyński M. Poziom innowacyjności przedsiębiorstw w polskiej gospodarce ze szczególnym uwzględnieniem przemysłu spożywczego pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bajan B., Mrówczyńska-Kamińska A. Przepływy międzygałęziowe w sektorze rolno żywnościowym w Chinach pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Letkowski G., Szwacka-Mokrzycka J. Kierunki dostosowań przedsiębiorstw handlowych do wzorców zakupowych konsumentów pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Pawlak K. Zdolność konkurencyjna przemysłu spożywczego krajów UE, USA i Kanady na rynku światowym pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Mroczek R. Pozycja przemysłu spożywczego w łańcuchu żywnościowym w Polsce na przełomie XX/XXI wieku pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Krawczak M. Wartość dodana na wybranych gałęziach polskiego rynku żywnościowego pdf
8. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2018
Zielińska A. Finansowe skutki wypadków przy pracy pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2017
Podlińska O. Przetwórstwo spożywcze w Polsce na tle krajów Unii Europejskiej pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Nacewska-Twardowska A. Zmiany udziału wartości dodanej w eksporcie produktów przemysłu spożywczego w Polsce pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Barska A. Innowacje na rynku produktów żywnościowych z perspektywy polskich i czeskich konsumentów generacji Y pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Tarnowska A. Kierunki rozwoju przemysłu spożywczego w Polsce i w Hiszpanii – analiza porównawcza pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Zielińska A. Analiza porównawcza poziomu i struktury wydatków na działalność prewencyjną w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy ponoszonych przez przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego w województwie łódzkim pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Pawlak K. Bezpośrednie inwestycje zagraniczne w przemyśle spożywczym krajów Unii Europejskiej pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Kufel J. Cykl koniunkturalny a wahania marż w polskim przemyśle spożywczym – wnioski z analizy spektralnej pdf
16. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Seremak-Bulge J. Zmiany cen detalicznych przetworów mlecznych oraz spożycia mleka po akcesji do Unii Europejskiej pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Kaczorowska-Spychalska D. Media społecznościowe w procesie komunikacji marek sektora spożywczego pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2014
Beba P., Poczta W. Rozwój i rola polskiego przemysłu spożywczego w warunkach akcesji do Unii Europejskiej pdf
19. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2014
Juchniewicz M. Tendencje zmian międzynarodowej konkurencyjności przemysłu spożywczego państw Unii Europejskiej pdf
20. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2013
Grzybowska B. Przestrzenna koncentracja potencjału innowacyjnego w przemyśle spożywczym pdf