Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" safety"
70 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80]

1. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Doronin A., Polishchuk O., Rybchak V. Potential of renewable sources in Ukraine pdf
2. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Achonen I., Gruodė G., Variakojiene J. Pandemic Impact on Lithuania‘s tour operators pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S., Rathnachandra S., Weerasinghe W. Consumers’ Awareness on Organic Food: Case of Urban Sri Lanka pdf
4. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Makuch A., Tatarczak A. COMPARISON OF THE LIFE STANDARDS OF INHABITANTS IN EASTERN AND WESTERN POLAND pdf
5. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2020
Katsoni V., Koliopoulos T. Innovative Airport Designs’ Infrastructures to support an Integrated Sustainable Tourism Policy for Sustainable Development and Public Health Protection pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Obi-Egbedi O., Ogungbite O., Oluwatayo I. Genetically Modified Crops’ Technology and its Awareness among Smallholder Farmers in Nigeria pdf
7. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2020
Hutsalenko L., Kolesnikova O., Marchuk U., Zabolotnyy S. THE HACCP SYSTEM AS A GUARANTEE FOR FOOD SAFETY IN UKRAINE pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Zaleska M. ACTORS OF THE INSTITUTIONAL REFORMS OF THE EUROPEAN BANKING SECTOR IN RESPONSE TO THE CRISIS pdf
9. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Jabkowski D., Szalaty N., Wiza P. Poziom świadomości konsumentów w zakresie terroryzmu żywnościowegojako przykład współczesnego zagrożenia dla przemysłu rolno-spożywczego pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Kraciuk J. Bezpieczeństwo żywnościowe Polski na tle wybranych krajów Europy Wschodniej pdf
11. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Imbeah N. A STUDY OF TOURISTS’ SAFETY IN THE AHANTA WEST DISTRICT IN GHANA pdf
12. Annals of Marketing Management and Economics, 2018
Çelik S., Öztemiz H., Uçak H. MONITORING THE FRESH FRUITS AND VEGETABLES SUPPLY CHAIN IN TURKEY pdf
13. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2018
Zielińska A. Finansowe skutki wypadków przy pracy pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Gacparska M., Panczyk M., Traczyk I. European Food Safety Authority as the source of information on food and nutrition pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bezat N., Jarzębowski S. Innovative Tools and Techniques as a Factor Supporting Small and Medium Enterprises in the Agri-Food Sector pdf
16. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Kułyk P., Michałowska M. Uwarunkowania i kierunki zmian w spożyciu żywności w województwie lubuskim pdf
17. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Jabłońska L., Olewnicki D. Determinanty zakupu oraz postrzeganie czynników ryzyka i bezpieczeństwa zdrowotnego owoców i warzyw wśród studentów warszawskich uczelni pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Grzybek M., Szopiński W. Zachowania konsumentów na rynku produktów regionalnych i tradycyjnych pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Kohtamäki N. Rola ekspertów w procesie legitymizacji działań Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Bueschke M., Gramza-Michałowska A., Kubiak T., Kulczyński B. Alternatywne źródła białka w żywieniu człowieka pdf