Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" food quality"
21 wyników
[1-20] [21-40]

1. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Fuga V., Horska E. DUAL FOOD QUALITY IN SLOVAKIA VERSUS EUROPEAN STATES: ARE CUSTOMERS CONCERNED? pdf
2. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2020
Hutsalenko L., Kolesnikova O., Marchuk U., Zabolotnyy S. THE HACCP SYSTEM AS A GUARANTEE FOR FOOD SAFETY IN UKRAINE pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Dubicki P., Kułyk P. Uwarunkowania zachowań konsumentów na rynku żywności ekologicznej pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Grabowska B., Radzymińska M. Ocena postaw prozdrowotnych konsumentów nabywających żywność w sklepach specjalistycznych pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Kraciuk J. Bezpieczeństwo żywnościowe Polski na tle wybranych krajów Europy Wschodniej pdf
6. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Borowska A. OPPORTUNITIES AND BARRIERS REGARDING THE DEVELOPMENT OF REGIONAL BEAN PRODUCTION WITH GEOGRAPHICAL CERTIFICATION IN POLAND pdf
7. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Jabłońska L., Olewnicki D. Determinanty zakupu oraz postrzeganie czynników ryzyka i bezpieczeństwa zdrowotnego owoców i warzyw wśród studentów warszawskich uczelni pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Krzyżanowski J. Krajowe systemy zapewnienia jakości żywności w wybranych krajach Unii Europejskiej pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Dobošová Ľ., Jacková S., Kadlečíková M., Kapsdorferová Z. Food Security and Self-Sufficiency in Europe pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Halicka E. Postawy i zachowania nabywcze kobiet wobec znakowania żywności symbolami dobrowolnych certyfikatów jakości pdf
11. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Ozimek I., Szlachciuk J. Postrzeganie jakości i bezpieczeństwa żywności przez młodych konsumentów pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Grzybowska-Brzezińska M., Grzywińska-Rąpca M. Atrybuty żywności ekologicznej determinujące wybory konsumentów pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2013
Dobieżyński K. Ewolucja podejścia do jakości żywności oraz podstawowe cechy systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych w Unii Europejskiej pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2012
Paluchová J. THE NEW APPROACH ON FOOD QUALITY: AN IMPORTANT FACTOR ON CONSUMER BEHAVIOR AND TRENDS IN FOOD QUALITY pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2011
Peneva M. Animal welfare: the EU policy and consumers perspectives pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2009
Cymanow P. Wpływ akcesji Polski do UE na jakość handlową wybranych grup artykułów żywnościowych pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2008
Bezat A. Polish farms in the light of quality requirements pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2008
Kołodziejczyk M., Kowrygo B. Urzędowe kontrole zafałszowań środków spożywczych w świetle obowiązującego prawa żywnościowego pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2008
Chorób R. Determinanty i perspektywy rozwoju procesów integracyjnych rolnictwa z przemysłem spożywczym na przykładzie Podkarpacia pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2007
Jeznach M. Międzynarodowe standardy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w branży rolno-spożywczej pdf