Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" meat consumption"
8 wyników
[1-20]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Halicka E., Jackowska M., Rejman K., Szczebyło A. Analysis of the Global Pulses Market and Programs Encouraging Consumption of This Food pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bąk-Filipek E. Changes in the EU Beef Market pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Gębski J., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K. Dostępność dziczyzny na polskim rynku w kontekście potrzeb konsumentów pdf
4. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Mieczkowski M., Trajer M. TRENDS IN POULTRY CONSUMPTION AFTER POLAND’S ACCESSION TO THE EUROPEAN UNION pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Kaczorowska J., Kowrygo B. Konsumencka gotowość do realizacji zrównoważonego wzorca spożycia żywności pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Gębski J., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K. Wyzwania dla rozwoju rynku dziczyzny w Polsce pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Bieńkowski J., Dąbrowicz R., Dworecka-Wąż E., Holka M. Emisje gazów cieplarnianych związane z różnymi scenariuszami diet mieszkańców Polski pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2010
Gębski J., Kosicka-Gębska M., Przeździecka N. Tendencje zmian w spożyciu mięsa wołowego w Polsce w latach 2000-2009 pdf