Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" retail"
67 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Zawojska A. Zwycięzcy i przegrani pandemii Covid-19: perspektywa globalna z uwzględnieniem gospodarki rolno-żywnościowej pdf
2. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 2020
Bareja-Wawryszuk O. Determinants of spatial concentration of short food supply chains on example of marginal, localized and restricted activities in Poland pdf
3. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2019
Sołek K., Ślusarczyk B. THE DEVELOPMENT OF ENTREPRENEURSHIP IN RURAL AREAS IN PODKARPACKIE PROVINCE pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Bakos I., Khademi-Vidra A. Alternative Local Food Shopping Communities in Hungary pdf
5. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Maciejczak M., Zahkarov K. DELIVERING CONSUMER VALUES BY CONSUMER FOOD COOPERATIVES – A CASE OF TWO TYPES OF COOPS FROM POLAND pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Letkowski G., Szwacka-Mokrzycka J. Kierunki dostosowań przedsiębiorstw handlowych do wzorców zakupowych konsumentów pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2018
Jakubczak A. Strategie greenwashing w wybranych sieciach handlowych w Polsce pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Mroczek R. Pozycja przemysłu spożywczego w łańcuchu żywnościowym w Polsce na przełomie XX/XXI wieku pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Sobiecki G. Metoda analizy konsekwencji zmiany wysokości podatku akcyzowego od piwa dla budżetu państwa pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Czeczotko M., Stangierska D., Świstak E., Tul-Krzyszczuk A. Źródła zaopatrzenia lokali gastronomicznych na przykładzie produktów nabiałowych pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Jakubowska D., Radzymińska M., Siemianowska E. Postawy młodych konsumentów wobec ekologicznych produktów piekarniczych i cukierniczych – studium przypadku pdf
12. Zarządzanie Finansami i Rachunkowość, 2017
Stefański A., Stola E. Zmienność struktury kredytowej a wielkość banku na przykładzie wybranych banków spółdzielczych pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Drabarczyk K., Jakubiec A., Wrzesińska-Kowal J. Spółdzielczość spożywców w Polsce w latach 2006–2014 na przykładzie wybranej spółdzielni pdf
14. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Pokojski Z. Dystrybucja produktów dla rolnictwa w Polsce – w poszukiwaniu nowych źródeł przewagi konkurencyjnej pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Smoluk-Sikorska J. Distribution of Organic Food in Poland pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2017
Snarska A. Kapitał klienta a wartość rynkowa na przykładzie bankowości detalicznej pdf
17. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Hamulczuk M. Czynniki warunkujące kierunki zmian handlu targowiskowego w Polsce pdf
18. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Borowska A. Produkcja, konsumpcja i handel zagraniczny miodem w Polsce w latach 2004-2015 pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Świetlik K. Popyt na usługi gastronomiczne w Polsce w okresie poakcesyjnym pdf
20. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Seremak-Bulge J. Zmiany cen detalicznych przetworów mlecznych oraz spożycia mleka po akcesji do Unii Europejskiej pdf