Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"białko"
6 wyników
[1-20]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Pawlak K., Sowa K. Zmiany w produkcji i handlu soją w Polsce i wybranych krajach UE pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Boczar P. Białko roślinne – źródła, koszty produkcji i jakość pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Bueschke M., Gramza-Michałowska A., Kubiak T., Kulczyński B. Alternatywne źródła białka w żywieniu człowieka pdf
4. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Zieliński M., Ziętara W. Efektywność techniczna gospodarstw specjalizujących się w produkcji roślinnej a ich konkurencyjność pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2014
Dzwonkowski W., Renata M. Zmiany zapotrzebowania na białko paszowe w kontekście rozwoju produkcji zwierzęcej i sytuacji na światowym rynku surowców wysokobiałkowych pdf
6. Roczniki Nauk Rolniczych, Seria G, 2012
Czerwińska-Kayzer D., Florek J., Jerzak M., Śmiglak-Krajewska M. Determinanty produkcji roślin strączkowych jako alternatywnego źródła białka - w ramach nowego obszaru polityki rolnej w Polsce pdf