Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"butter"
11 wyników
[1-20]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Mikuła A., Stańko S. Tendencje na rynku masła i serów na świecie i w Polsce w latach 2001-2017 pdf
2. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Seremak-Bulge J. Zmiany cen detalicznych przetworów mlecznych oraz spożycia mleka po akcesji do Unii Europejskiej pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Rosiak E. Spożycie tłuszczów w Polsce i Unii Europejskiej pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2015
Bórawski P. Tendencje w handlu zagranicznym polskiego sektora mleczarskiego pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2014
Dobák D., Kádeková Z., Kubicova L. TRENDS IN CONSUMPTION OF MILK AND DAIRY PRODUCTS IN SLOVAKIA AFTER EU ACCESSION pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2011
Juszczyk S. Wpływ cen podstawowych produktów mleczarskich na ceny mleka surowego w Nowej Zelandii pdf
7. Roczniki Nauk Rolniczych, Seria G, 2010
Juszczyk S. Uwarunkowania poziomu cen surowego mleka w USA pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2010
Wilczyński A. Makroekonomiczne uwarunkowania produkcji mleka w Unii Europejskiej do 2020 roku pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2008
Laskowski W. Zmiany poziomu spożycia żywności w Polsce pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2006
Stańko S. Tendencje w produkcji, konsumpcji i handlu zagranicznym na rynku mleka i jego artykułów w latach 1990-2005 pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2004
Kowalczyk A., Wasilewski M. Ocena konkurencyjności spółdzielni mleczarskich pdf