Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"food adulteration"
4 wyniki
[1-20]

1. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Kowalska A. UNFAIR INFORMATION PRACTICES RELATED TO MEAT AND MEAT PRODUCTS IN POLAND pdf
2. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Kowalczyk S. Wolny rynek a bezpieczeństwo żywności w epoce globalizacji pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Ozimek I., Przeździecka-Czyżewska N., Szlachciuk J. Zafałszowania artykułów rolno-spożywczych w świetle regulacji prawnych oraz działań organów urzędowej kontroli żywności w Polsce pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2008
Kołodziejczyk M., Kowrygo B. Urzędowe kontrole zafałszowań środków spożywczych w świetle obowiązującego prawa żywnościowego pdf