Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"poultry"
45 wyników
[1-20] [21-40] [41-60]

1. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Marcysiak A., Marcysiak A. Zarządzanie majątkiem jednostek gospodarczych o różnym profilu produkcji pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Zawadzka D. Rynek wołowiny w Rosji w latach 1990-2017 i w 2018 r. pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Jankowski P., Tul-Krzyszczuk A. The Impact of Innovation on the Global Competitiveness of Polish Meat and Dairy Enterprises pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Rosiak E. Rynek nasion oleistych i produktów ich przerobu w Unii Europejskiej pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2018
Marcysiak A., Marcysiak A. Efektywność wykorzystania zasobów w różnych typach gospodarstwach pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Utnik-Banaś K. Dynamika światowej produkcji mięsa drobiowego w latach 1965 2016 pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bąk-Filipek E. Changes in the EU Beef Market pdf
8. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Mieczkowski M., Trajer M. TRENDS IN POULTRY CONSUMPTION AFTER POLAND’S ACCESSION TO THE EUROPEAN UNION pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Pasińska D. Handel zagraniczny produktami kurzymi w latach 2012-2017 pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Krawczak M. Wartość dodana na wybranych gałęziach polskiego rynku żywnościowego pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Lampart M., Mierzejewski M. Analysis of Business Cycles in the Breeding of Pigs, Cattle and Poultry and their Relationship to the Causality of Wheat and Rye Cultivation in Poland pdf
12. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Efremova A. ROLE OF POULTRY INDUSTRY IN PUBLIC FOOD SUPPLY pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Krzyżanowska K. Organizowanie się rolników w grupy i organizacje producentów w obszarze rolnictwa pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Mikuła A., Stańko S. Tendencje na rynku mięsa drobiowego na świecie i w Polsce w latach 2000-2016 pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Gębski J., Jeznach M., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K., Tul Krzyszczuk A. Charakterystyka porównawcza zachowań nabywczych polskich konsumentów mięsa na tle porównań międzynarodowych pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Mroczek R. Ubój rytualny w Polsce – wybrane aspekty pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Lutsiy K. Obecny stan rozwoju branży mięsnej na Ukrainie pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Bełdycka-Bórawska A., Bórawski P. Polski handel zagraniczny artykułami rolno-spożywczymi i jego prognoza pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Utnik-Banaś K., Żmija J. Wpływ wybranych czynników na cenę żywca brojlerów w latach 1995-2015 pdf
20. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Mikuła A., Stańko S. Tendencje w produkcji, zużyciu krajowym i handlu zagranicznym wieprzowiną, wołowiną i mięsem drobiowym w Polsce w latach 2000-2015 pdf