Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"protein"
12 wyników
[1-20]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Pawlak K., Sowa K. Zmiany w produkcji i handlu soją w Polsce i wybranych krajach UE pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Halicka E., Jackowska M., Rejman K., Szczebyło A. Analysis of the Global Pulses Market and Programs Encouraging Consumption of This Food pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Augustyńska I., Bębenista A. Ekonomiczne aspekty uprawy soi i łubinu słodkiego w Polsce pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Boczar P. Białko roślinne – źródła, koszty produkcji i jakość pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Gębski J., Jeznach M., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K., Tul Krzyszczuk A. Charakterystyka porównawcza zachowań nabywczych polskich konsumentów mięsa na tle porównań międzynarodowych pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Bueschke M., Gramza-Michałowska A., Kubiak T., Kulczyński B. Alternatywne źródła białka w żywieniu człowieka pdf
7. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Zieliński M., Ziętara W. Efektywność techniczna gospodarstw specjalizujących się w produkcji roślinnej a ich konkurencyjność pdf
8. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Seremak-Bulge J. Zmiany cen detalicznych przetworów mlecznych oraz spożycia mleka po akcesji do Unii Europejskiej pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Murawska A. Uwarunkowania postaw konsumentów wobec produktów mięsnych pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2014
Dzwonkowski W., Renata M. Zmiany zapotrzebowania na białko paszowe w kontekście rozwoju produkcji zwierzęcej i sytuacji na światowym rynku surowców wysokobiałkowych pdf
11. Roczniki Nauk Rolniczych, Seria G, 2012
Czerwińska-Kayzer D., Florek J., Jerzak M., Śmiglak-Krajewska M. Determinanty produkcji roślin strączkowych jako alternatywnego źródła białka - w ramach nowego obszaru polityki rolnej w Polsce pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2008
Zmitrevich L. Basic present tendencies in swine breeding pdf