Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"usługi gastronomiczne"
7 wyników
[1-20]

1. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Świetlik K. Preferencje konsumentów na rynku żywności w Polsce w warunkach deflacji w latach 2014–2015 pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Świetlik K. Ewolucja i uwarunkowania popytu na usługi gastronomiczne w Polsce w latach 2000–2015 pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Stangierska D., Świątkowska M., Ulyanitskaya Y. Czynniki wyboru i satysfakcji z usług świadczonych przez lokale fast food w świetle badań klientów i pracowników pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2016
Gutkowska K., Piekut M. Korzystanie z usług gastronomicznych przez Polaków pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Świetlik K. Popyt na usługi gastronomiczne w Polsce w okresie poakcesyjnym pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Okraska S., Świątkiewicz M. Działania promocyjne kawiarni sieciowych i ich ocena w świetle badań konsumentów pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2013
Stangierska D. Otoczenie fizyczne usługi gastronomicznej i jego konsekwencje wizerunkowe – przykład marki sieci restauracji casual dining pdf