Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" consumption."
41 wyników
[1-20] [21-40] [41-60]

1. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Świetlik K. TRENDS IN BEHAVIOUR OF MODERN FOOD CONSUMERS IN POLAND pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Trębska P. FOOD SELF-SUPPLY IN NEW CONSUMER TRENDS pdf
3. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 2020
Köktaş A., Selçuk I. Transport sector energy use and carbon emissions: a study on sectoral fiscal policies pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Halicka E., Jackowska M., Rejman K., Szczebyło A. Analysis of the Global Pulses Market and Programs Encouraging Consumption of This Food pdf
5. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Goryńska-Goldmann E. Geneza i pojęcie żywności lokalnej w powiązaniu z ideą zrównoważonejkonsumpcji pdf
6. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Goryńska-Goldmann E. Ewolucja rozwoju żywności lokalnej w kontekście ideizrównoważonej konsumpcji pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Dudziński M., Wasilewska E. Application of conjoint analysis in the study of the wine consumers’ preferences pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Gębski J., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K. Dostępność dziczyzny na polskim rynku w kontekście potrzeb konsumentów pdf
9. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Mieczkowski M., Trajer M. TRENDS IN POULTRY CONSUMPTION AFTER POLAND’S ACCESSION TO THE EUROPEAN UNION pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Kuziemska B., Pakuła K., Pieniak-Lendzion K., Trębicka J. Produkcja jabłek w Polsce – aspekty środowiskowe, ekonomiczne i logistyczne pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bąk-Filipek E. Changes in the EU Beef Market pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Boczar P. Białko roślinne – źródła, koszty produkcji i jakość pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Mikuła A., Stańko S. Tendencje na rynku mięsa wołowego na świecie i w Polsce w latach 2000-2016 pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Nowacki R., Wasilik K. Znajomość i zaufanie wobec certyfikatów zrównoważonej konsumpcji a idea społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw w perspektywie młodych konsumentów pdf
15. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Świetlik K. Konsumpcja żywności w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej. Ujęcie makroekonomiczne pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Kułyk P., Michałowska M. Stan rozwoju rolnictwa ekologicznego w Polsce w latach 2004–2014 pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Murawska A. Uwarunkowania postaw konsumentów wobec produktów mięsnych pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Kaczorowska J., Kowrygo B. Konsumencka gotowość do realizacji zrównoważonego wzorca spożycia żywności pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Jeżewska-Zychowicz M., Kowalczuk I. Prozdrowotne i hedonistyczne uwarunkowania decyzji konsumenckich na rynku pieczywa pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Dobrzyńska E., Pizło W. Sytuacja ekonomiczna gospodarstw domowych emerytów na obszarach wiejskich w Polsce pdf