Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" product"
1428 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-180] [181-200] [201-220] [221-240] [241-260] [261-280] [281-300] [301-320] [321-340] [341-360] [361-380] [381-400] [401-420] [421-440] [441-460] [461-480] [481-500] [501-520] [521-540] [541-560] [561-580] [581-600] [601-620] [621-640] [641-660] [661-680] [681-700] [701-720] [721-740] [741-760] [761-780] [781-800] [801-820] [821-840] [841-860] [861-880] [881-900] [901-920] [921-940] [941-960] [961-980] [981-1000] [1001-1020] [1021-1040] [1041-1060] [1061-1080] [1081-1100] [1101-1120] [1121-1140] [1141-1160] [1161-1180] [1181-1200] [1201-1220] [1221-1240] [1241-1260] [1261-1280] [1281-1300] [1301-1320] [1321-1340] [1341-1360] [1361-1380] [1381-1400] [1401-1420] [1421-1440]

1. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2022
Podstawka M. Inflacja a koszty produkcji wybranych produktów rolniczych w 2022 roku pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Daniłowska A., Duisenbekova A. Assessment of Food Security in the East Kazakhstan Region pdf
3. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Balińska A., Olejniczak W. CERTIFICATION OF HIGH-QUALITY FOOD PRODUCTS IN THE PERCEPTION OF STUDENTS pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Mikuła A., Stańko S. Zmiany w produkcji, handlu zagranicznym i zużyciu krajowym ziemniaków w Polsce w latach 2001-2019 pdf
5. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Fuga V., Horska E. DUAL FOOD QUALITY IN SLOVAKIA VERSUS EUROPEAN STATES: ARE CUSTOMERS CONCERNED? pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Cieślik E. Mapowanie produktów polskiego eksportu produktów rolno spożywczych kierowanego do wybranych krajów Unii Europejskiej w 2020 roku pdf
7. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Albornoz R., Kontsevaya S., Kontsevaya S., Smutka L. METHODOLOGY FOR ESTIMATION THE EFFICIENCY OF AGRICULTURAL LAND IN RUSSIAN FEDERATION pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Pasińska D. Handel zagraniczny produktami mięsnymi Polski z Japonią w latach 2004-2019 pdf
9. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Blenda N., Rybchak V. Features of food market formation in Ukraine pdf
10. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Doronin A., Polishchuk O., Rybchak V. Potential of renewable sources in Ukraine pdf
11. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Kucher O., Pokotylska N., Pustova Z., Pustova N. ORGANIC MARKET FORMATION IN UKRAINE pdf
12. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Voliak L. Analytical assessment of sunflower production in ukraine pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Hussayn J., Obi-Egbedi O., Oluwatayo I. Trade Liberalization Policy and Competitiveness of Cocoa Beans Exports in Nigeria (1961-2017) pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Oladele O., Yakubu D. Determinants of Use of Climate Change Adaptation Practices by Rice Farmers in Kebbi State, North-West Nigeria pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S., Rathnachandra S. Female Farmers’ Agricultural Information Needs and Food Production: A Case Study of Imbulpe ds Division in Sri Lanka pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S., Rathnachandra S., Weerasinghe W. Consumers’ Awareness on Organic Food: Case of Urban Sri Lanka pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S. Outlook of Present Organic Agriculture Policies and Future Needs in Sri Lanka pdf
18. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Ivanov B., Stoychev V. COMPARISON OF COMPETITIVENESS BETWEEN BULGARIA, EU, USA, AND NEW ZEALAND DAIRY SECTORS pdf
19. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Savov R., Szarková X. THE CONTRIBUTION OF BREWERIES TO THE V4 ECONOMY pdf
20. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2020
Hutsalenko L., Kolesnikova O., Marchuk U., Zabolotnyy S. THE HACCP SYSTEM AS A GUARANTEE FOR FOOD SAFETY IN UKRAINE pdf