Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" products"
544 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-180] [181-200] [201-220] [221-240] [241-260] [261-280] [281-300] [301-320] [321-340] [341-360] [361-380] [381-400] [401-420] [421-440] [441-460] [461-480] [481-500] [501-520] [521-540] [541-560]

1. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2022
Podstawka M. Inflacja a koszty produkcji wybranych produktów rolniczych w 2022 roku pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Pasińska D. Handel zagraniczny produktami mięsnymi Polski z Japonią w latach 2004-2019 pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Mikuła A., Stańko S. Zmiany w produkcji, handlu zagranicznym i zużyciu krajowym ziemniaków w Polsce w latach 2001-2019 pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Daniłowska A., Duisenbekova A. Assessment of Food Security in the East Kazakhstan Region pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S. Outlook of Present Organic Agriculture Policies and Future Needs in Sri Lanka pdf
6. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Doronin A., Polishchuk O., Rybchak V. Potential of renewable sources in Ukraine pdf
7. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Blenda N., Rybchak V. Features of food market formation in Ukraine pdf
8. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Kucher O., Pokotylska N., Pustova Z., Pustova N. ORGANIC MARKET FORMATION IN UKRAINE pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S., Rathnachandra S., Weerasinghe W. Consumers’ Awareness on Organic Food: Case of Urban Sri Lanka pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Cieślik E. Mapowanie produktów polskiego eksportu produktów rolno spożywczych kierowanego do wybranych krajów Unii Europejskiej w 2020 roku pdf
11. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Balińska A., Olejniczak W. CERTIFICATION OF HIGH-QUALITY FOOD PRODUCTSIN THE PERCEPTION OF STUDENTS pdf
12. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Fuga V., Horska E. DUAL FOOD QUALITY IN SLOVAKIA VERSUS EUROPEAN STATES: ARE CUSTOMERS CONCERNED? pdf
13. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Ivanov B., Stoychev V. COMPARISON OF COMPETITIVENESS BETWEEN BULGARIA, EU, USA, AND NEW ZEALAND DAIRY SECTORS pdf
14. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Savov R., Szarková X. THE CONTRIBUTION OF BREWERIES TO THE V4 ECONOMY pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Hubeni Y., Krupa V., Krupa O., Raiter N. Globalization and Local Determinants of HORECA Customers Market Behavior in the Wholesale Food Market pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Zalewski A. Zmiany wartości zużytych nawozów i środków ochrony roślin w krajach Unii Europejskiej w latach 2010-2018 pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Kowalska M. THE BLOG AS A COMMUNICATION TOOL IN THE ASSESSMENT OF YOUNG CONSUMERS - THE RESULTS OF EMPIRICAL RESEARCH pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Stańczak-Strumiłło K. Instytucjonalne wykluczenie emerytalne w wąskim ujęciu jako rodzaj wykluczenia finansowego w Polsce pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Świetlik K. TRENDS IN BEHAVIOUR OF MODERN FOOD CONSUMERS IN POLAND pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Kondak A., Konior A., Tarczydło B. SELECTED UNDERTAKINGS OF SHARING TRANSPORT SERVICES BY CONTEMPORARY CONSUMERS: RESEARCH RESULTS pdf