Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" vegetables"
49 wyników
[1-20] [21-40] [41-60]

1. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Sieczko A. Popyt na włoskie dania regionalne wśród polskich turystów i mieszkańców Włoch pdf
2. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Baklytska T., Bohdaniuk O. Competitivness and prospects for development of berry production in Ukraine pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2018
Grębowiec M. Rola współczesnych innowacji sektora owoców i warzyw w procesie postrzegania i podejmowania decyzji nabywczych przez konsumentów pdf
4. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Firlej K., Kubala S. THE ASSESSMENT OF EXPORT POTENTIAL OF AGRICULTURAL AND FOOD PRODUCTS IN THE VISEGRAD GROUP COUNTRIES IN THE YEARS 2005–2017 pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Halicka E., Kaczorowska J., Rejman K. Changes in EU Food Supply and the Activities of the European Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Jakubowska D., Radzymińska M., Siemianowska E. Postawy młodych konsumentów wobec ekologicznych produktów piekarniczych i cukierniczych – studium przypadku pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Karwowska K., Skotnicka M., Śmiechowska M. The Problem of Food Waste in Different Types of Households on the Example of the Residents of Poland and Polish People Residing in the United Kingdom – Pilot Study pdf
8. Annals of Marketing Management and Economics, 2018
Kapaj A., Muca E., Thoma L. EXPORT OPPORTUNITY AND CONSTRAINTS FOR FRUIT AND VEGETABLE PRODUCERS IN ALBANIA pdf
9. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Kapaj I., Meco M., Tomorri I. THE FARM TYPOLOGIES AND ITS PERFORMANCE IN ALBANIA (CASE OF ELBASAN) pdf
10. Annals of Marketing Management and Economics, 2018
Çelik S., Öztemiz H., Uçak H. MONITORING THE FRESH FRUITS AND VEGETABLES SUPPLY CHAIN IN TURKEY pdf
11. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Sobierajewska J., Ziętara W. Konkurencyjność polskich gospodarstw ogrodniczych pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Krzyżanowska K. Organizowanie się rolników w grupy i organizacje producentów w obszarze rolnictwa pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Jąder K. Polski handel zagraniczny warzywami i ich przetworami w latach 2001-2015 pdf
14. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Jabłońska L., Olewnicki D. Determinanty zakupu oraz postrzeganie czynników ryzyka i bezpieczeństwa zdrowotnego owoców i warzyw wśród studentów warszawskich uczelni pdf
15. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Kułyk P., Michałowska M. Uwarunkowania i kierunki zmian w spożyciu żywności w województwie lubuskim pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Bieniek-Majka M., Matuszczak A. Rentowność kujawsko-pomorskich grup i organizacji producentów owoców i warzyw pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Kapusta F. Rynek warzyw w Polsce i jego powiązania międzynarodowe pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Jabłońska L., Łazorczyk M., Olewnicki D. Znaczenie świeżych owoców i warzyw w codziennej diecie studentów warszawskich uczelni pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Grębowiec M. Grupy producentów owoców i warzyw jako element współczesnego kształtu funkcjonowania polskich gospodarstw w Unii Europejskiej pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Kierczyńska S. Zmiany w powierzchni upraw i cenach skupu malin i truskawek a płatności z tytułu owoców miękkich w wybranych krajach Unii Europejskiej pdf