Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" catering"
16 wyników
[1-20]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Kucharska B., Malinowska M. Pokolenie Y na rynku żywności – perspektywa placówek gastronomicznych pdf
2. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Bobola A., Kulykovets O., Ozimek I., Szlachciuk J. INTELLECTUAL PROPERTY PROTECTION TOOLS IN THE ACTIVITIES OF INNOVATIVE GASTRONOMIC ENTERPRISES OF THE MAZOWIECKIE VOIVODESHIP pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Czeczotko M., Stangierska D., Świstak E., Tul-Krzyszczuk A. Źródła zaopatrzenia lokali gastronomicznych na przykładzie produktów nabiałowych pdf
4. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Wojcieszak M. WELFARE FARMS IN POLAND AS AN EXAMPLE OF ENTREPRENEURIAL ACTIVITIES IN RURAL AREAS pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Górska-Warsewicz H., Kowalczuk I., Stangierska D., Świątkowska M., Zubrzycka A. Percepcja informacji żywieniowej jako elementu wpływającego na zachowania konsumentów w zakładach gastronomicznych pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Świetlik K. Ewolucja i uwarunkowania popytu na usługi gastronomiczne w Polsce w latach 2000–2015 pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Świątkowska M., Świstak E. Oferta gastronomiczna hoteli warszawskich w ocenie ich gości pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2016
Gutkowska K., Piekut M. Korzystanie z usług gastronomicznych przez Polaków pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Świetlik K. Popyt na usługi gastronomiczne w Polsce w okresie poakcesyjnym pdf
10. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2016
Katunian A. Analiza rozwoju kapitału ludzkiego kadry branży turystycznej na Litwie pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2014
Kuźnicki M., Łęska M. Uwarunkowania rozwoju przedsiębiorstw noclegowych i gastronomicznych w województwie lubelskim pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2013
Stangierska D. Otoczenie fizyczne usługi gastronomicznej i jego konsekwencje wizerunkowe – przykład marki sieci restauracji casual dining pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2013
Gazdecki M., Goryńska-Goldmann E. Usługa żywieniowa w strategiach produktowych przedsiębiorstw pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2012
Kuźmicki M. Aspiracje zawodowe przedsiębiorców a instytucjonalno- -systemowe uwarunkowania rozwoju przedsiębiorstw turystycznych pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2010
Rola-Jarzębowska A. Przygotowanie audytu systemu HACCP na przykładzie wybranej restauracji pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2009
Grębowiec M. Czynniki warunkujące jakość oraz ich wpływ na podejmowanie decyzji nabywczych na rynku gastronomicznym pdf