Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" człowiek"
30 wyników
[1-20] [21-40]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Zawojska A. In Memoriam Wspomnienia o Profesor Marii Okręt-Zajączkowskiej pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Babalski M., Ciępka A., Dostatny D., Podyma W. Obecne użytkowanie dawnych gatunków pszenic pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Kolny B. Czas poświęcany na obróbkę żywności i przygotowanie posiłku w budżecie czasu ludności pdf
4. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Bednarz P., Michalski K., Popiel J. Carsharing jako forma logistyki współdzielenia w mieście pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2018
Franc - Dąbrowska J., Porada - Rochoń M., Świecka B. Niewypłacalność przedsiębiorstw i gospodarstw domowych - Analiza porównawcza pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Gacparska M., Panczyk M., Traczyk I. European Food Safety Authority as the source of information on food and nutrition pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2018
Grzelak M., Roszko-Wójtowicz E. Wielowymiarowe ujęcie zróżnicowania poziomu jakości życia w województwach w Polsce pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Maciejewski G. Ekonomiczna dostępność żywności w państwach Unii Europejskiej pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2017
Zrałek J. WHO IS A SUSTAINABLE CONSUMER? IN SEARCH OF A NEW HUMAN CONCEPT IN SUSTAINABLE ECONOMY pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Syp A. Emisje gazów cieplarnianych z rolnictwa w latach 1990-2014 pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Bueschke M., Gramza-Michałowska A., Kubiak T., Kulczyński B. Alternatywne źródła białka w żywieniu człowieka pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Jarecki W., Wyrzykowska B. Kompetencje menedżerskie w zarządzaniu spółdzielniami mleczarskimi pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Zawojska T. Arystotelesowska koncepcja człowieka podstawą racjonalnej działalności gospodarczej pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Górska-Warsewicz H., Kowalczuk I., Stangierska D., Świątkowska M., Zubrzycka A. Percepcja informacji żywieniowej jako elementu wpływającego na zachowania konsumentów w zakładach gastronomicznych pdf
15. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2017
Sammel A. Zagrody edukacyjne jako miejsce kształcenia osób dorosłych pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Jabłońska L., Łazorczyk M., Olewnicki D. Znaczenie świeżych owoców i warzyw w codziennej diecie studentów warszawskich uczelni pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Woźniak M. Zasoby naturalne obszarów wiejskich jako determinanty ich rozwoju ekonomicznego pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Ryś-Jurel R. Dochody rodzinnych gospodarstw rolnych w warunkach integracji europejskiej i globalizacji pdf
19. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2016
Kozak M. Typologia konfliktów występujących w sektorze turystycznym pdf
20. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2016
Sokolova S. Turystyka naukowa jako specyficzna forma rynku spotkań biznesowych czy nowy rodzaj turystyki pdf