Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" organic products"
17 wyników
[1-20]

1. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Kucher O., Pokotylska N., Pustova Z., Pustova N. ORGANIC MARKET FORMATION IN UKRAINE pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S. Outlook of Present Organic Agriculture Policies and Future Needs in Sri Lanka pdf
3. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2019
Brągiel E., Miś T. CHANGES IN THE ORGANIC PROCESSING IN POLAND IN THE YEARS 2004-2017 pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Dubicki P., Kułyk P. Uwarunkowania zachowań konsumentów na rynku żywności ekologicznej pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Kułyk P., Michałowska M. Cena a gotowość do zapłaty za określone produkty ekologiczne na przykładzie mieszkańców województwa lubuskiego pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Artish V., Buriak R., Orlykovskyi M. Management and Certification Process for Organic Production in Ukraine and Poland pdf
7. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Bilyk T., Ivanyshyn V., Kucher O. MARKETING STRATEGY FORMATION FOR THE DEVELOPMENT OF ORGANIC PRODUCTION IN THE UKRAINE pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Brągiel E., Ślusarczyk B. Tendencje na europejskim rynku żywności ekologicznej pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Radziński W., Walaszczyk A. Zarządzanie ekologicznymi gospodarstwami rolnymi w Polsce – badania własne uzupełnione o przykłady międzynarodowe pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Grzybowska-Brzezińska M., Grzywińska-Rąpca M. Atrybuty żywności ekologicznej determinujące wybory konsumentów pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2016
Szalonka K., Witek L. Alergie pokarmowe i ich wpływ na rozwój rynku żywności funkcjonalnej i ekologicznej pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2015
Cyran K., Kawa M. Wiedza konsumentów jako determinanta decyzji zakupowych na rynku żywności ekologicznej pdf
13. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2014
Brzozowski P., Zmarlicki K. Pracochłonność i koszty pracy w produkcji jabłek w gospodarstwach z produkcją ekologiczną i konwencjonalną pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2014
Ligenzowska J. Rolnictwo ekologiczne na świecie pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2014
Koperska N. Rynek i marketing ekologicznych produktów mlecznych w Polsce a stopień zaspokojenia oczekiwań konsumenta pdf
16. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2013
Komorowska D. Czynniki kształtujące efektywność gospodarstw ekologicznych o różnej wielkości pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2007
Pawlewicz A. Rolnictwo ekologiczne w Polsce – wybrane wskaźniki pdf