Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" values"
136 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140]

1. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Ivanov B., Stoychev V. COMPARISON OF COMPETITIVENESS BETWEEN BULGARIA, EU, USA, AND NEW ZEALAND DAIRY SECTORS pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Zalewski A. Zmiany wartości zużytych nawozów i środków ochrony roślin w krajach Unii Europejskiej w latach 2010-2018 pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Faber A., Jarosz Z., Żyłowski T. Weryfikacja możliwości redukcji emisji amoniaku dla różnych praktyk aplikacji gnojowicy w Polsce pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Mielcarek J. Trzy podstawowe twierdzenia Target Costing o punktach krytycznych pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Kułyk P., Michałowska M. Cena a gotowość do zapłaty za określone produkty ekologiczne na przykładzie mieszkańców województwa lubuskiego pdf
6. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2019
Cichocka K., Olewnicki D. Ocena kondycji ekonomiczno-finansowej przedsiębiorstwa produkującego i sprzedającego rośliny ozdobne pdf
7. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2019
Dąbrowski D., Radwańska K., Sokół J. Kierunki rozwoju agroturystyki na obszarze nadbużańskim pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Pomianek I. Classification of border subregions of Eastern Poland according to theIR level of socio-economic development pdf
9. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Bogusz M. Zarządzanie produktami turystycznymi na przykładzie lokalnych grup działania pdf
10. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Józefowicz K., Smolińska K. Poziom rozwoju społeczno-gospodarczego w powiatach województwawielkopolskiego pdf
11. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Niedziółka A. Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania rozwoju usług turystycznychna obszarach wiejskich w wybranych gminach powiatu krakowskiego pdf
12. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Nowak C. Dziedzictwo kulinarne i przyrodnicze w zarządzaniu rozwojem turystykiwiejskiej na przykładzie Norwegii pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Dudziński M., Wasilewska E. Application of conjoint analysis in the study of the wine consumers’ preferences pdf
14. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Krzyżanowski J. EUROPEAN ADDED VALUE OF THE COMMON AGRICULTURAL POLICY, A NEW EFFECT OF THE REGIONAL INTEGRATION pdf
15. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Balina R., Chrzanowski P., Juszczyk S. THE IMPORTANCE OF CREDITS FOR AGRICULTURE IN GENERATING NET PROFIT OF COOPERATIVE BANKS IN 2015–2017 pdf
16. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Kozera A., Standar A., Średzinska J. LEVEL AND EVOLUTION OF FARM TAXATION IN THE EUROPEAN UNION IN 2007–2015 pdf
17. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Kołodziejczak W. DECOMPOSITION OF UNEMPLOYMENT IN RURAL POPULATION ON THE BASIS OF MAIN SOURCES OF INCOME IN 2002–2009 AND 2016 pdf
18. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Maciejczak M., Zahkarov K. DELIVERING CONSUMER VALUES BY CONSUMER FOOD COOPERATIVES – A CASE OF TWO TYPES OF COOPS FROM POLAND pdf
19. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Just M. TRANSFER OF EXTREME RISK BETWEEN SELECTED EU WHEAT MARKETS pdf
20. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Pawlak K. COMPARATIVE ADVANTAGES OF THE POLISH AGRI-FOOD SECTOR ON THE US MARKET pdf