Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"meat"
103 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120]

1. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Kułyk P., Michałowska M. Cena a gotowość do zapłaty za określone produkty ekologiczne na przykładzie mieszkańców województwa lubuskiego pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Mikuła A., Stańko S. Zmiany na rynku mięsa wieprzowego w Polsce w latach 2001 2017 pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Halicka E., Jackowska M., Rejman K., Szczebyło A. Analysis of the Global Pulses Market and Programs Encouraging Consumption of This Food pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Świetlik K. Zmienność światowych cen żywności w latach 2000-2018 pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Jankowski P., Tul-Krzyszczuk A. The Impact of Innovation on the Global Competitiveness of Polish Meat and Dairy Enterprises pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Golonko M., Perkowska A., Rokicki T. Regionalizacja produkcji zwierzęcej na świecie pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Utnik-Banaś K. Dynamika światowej produkcji mięsa drobiowego w latach 1965 2016 pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bąk-Filipek E. Changes in the EU Beef Market pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Tereszczuk M. Rynek mięsa wieprzowego w Polsce w obliczu afrykańskiego pomoru świń (ASF) pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Gębski J., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K. Dostępność dziczyzny na polskim rynku w kontekście potrzeb konsumentów pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Gębski J., Kosicka-Gębska M., Kwiecińska K. Wpływ wybranych źródeł informacji na poziom wiedzy konsumentów o dziczyźnie pdf
12. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Mieczkowski M., Trajer M. TRENDS IN POULTRY CONSUMPTION AFTER POLAND’S ACCESSION TO THE EUROPEAN UNION pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Bieńkowski J., Dąbrowicz R., Holka M., Jankowiak J. Carbon Footprint of Beef Cattle in a Conventional Production System: a Case Study of a Large-Area Farming Enterprise in the Wielkopolska Region pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Pasińska D. Handel zagraniczny produktami kurzymi w latach 2012-2017 pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Krawczak M. Wartość dodana na wybranych gałęziach polskiego rynku żywnościowego pdf
16. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Efremova A. ROLE OF POULTRY INDUSTRY IN PUBLIC FOOD SUPPLY pdf
17. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Kowalska A. UNFAIR INFORMATION PRACTICES RELATED TO MEAT AND MEAT PRODUCTS IN POLAND pdf
18. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Jędrych E., Klimek D. SOCIAL CAPITAL IN THE COMPANY (MEAT AND VEGETABLE PROCESSING INDUSTRY) pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Krzyżanowska K. Organizowanie się rolników w grupy i organizacje producentów w obszarze rolnictwa pdf
20. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2017
Gębska M., Grontkowska A. Wybrane zagadnienia przewozu zwierząt i ich załadunku w gospodarstwie w ocenie rolników pdf