Procesy restrukturyzacyjne charakteryzujące rynek cukru w Unii Europejskiej
Anna Budzyńska
Budzyńska, Anna Procesy restrukturyzacyjne charakteryzujące rynek cukru w Unii Europejskiej The Restructuring Processes of Sugar Market in the European Union Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2013, vol.13(28), nr 2, s. 9-18
SJ Home
Wszystkie numery
Bieżący numer
Pełny tekst / Full text
Budzyńska, A. (2013). Procesy restrukturyzacyjne charakteryzujące rynek cukru w Unii Europejskiej. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 13(28) (2), 9-18. https://doi.org/10.22630/PRS.2013.13.2.19
Statystyka (Statistics)
Razem (total):
wyświetlenia (views): 485
pobrania (downloads): 381
w okresach (in periods):
wyświetlenia / pobrania (views / downloads)
2024.12: 6 / 3
2024.11: 7 / 6
2024.10: 11 / 24
2024.09: 15 / 4
2024.08: 10 / 11
2024.07: 8 / 15
2024.06: 12 / 21
2024.05: 11 / 13
2024.04: 10 / 14
2024.03: 10 / 13
2024.02: 7 / 6
2024.01: 5 / 3
Copyright © Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie