Wyniki wyszukiwania

" vegetable"
98 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100]

1. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 2020
Maciąg A., Stangierska D. Assessment of the place of purchase of vegetables and fruits as expressed by consumers pdf
2. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2020
Bieniek-Majka M. QUO VADIS ORGANIZATION OF THE FRUIT AND VEGETABLES MARKET IN POLAND? STATE OF ORGANIZATION OF THE POLISH FRUIT AND VEGETABLES MARKET pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Rosiak E. Rynek nasion oleistych i produktów ich przerobu w Unii Europejskiej pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Świetlik K. Zmienność światowych cen żywności w latach 2000-2018 pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Augustyńska I., Bębenista A. Ekonomiczne aspekty uprawy soi i łubinu słodkiego w Polsce pdf
6. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2019
Bieniek - Majka M. COLLECTIVE ACTION THEORY OF MANCUR OLSON ON THE EXAMPLE OF INTEGRATED FRUIT AND VEGETABLE PRODUCERS pdf
7. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Sieczko A. Popyt na włoskie dania regionalne wśród polskich turystów i mieszkańców Włoch pdf
8. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Baklytska T., Bohdaniuk O. Competitivness and prospects for development of berry production in Ukraine pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Borowska A. Zmiany na rynku śliwek w Polsce w latach 2010–2016 ze szczególnym uwzględnieniem śliwek regionalnych z oznaczeniami geograficznymi ChOG pdf
10. Annals of Marketing Management and Economics, 2018
Kapaj A., Muca E., Thoma L. EXPORT OPPORTUNITY AND CONSTRAINTS FOR FRUIT AND VEGETABLE PRODUCERS IN ALBANIA pdf
11. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Jędrych E., Klimek D. SOCIAL CAPITAL IN THE COMPANY (MEAT AND VEGETABLE PROCESSING INDUSTRY) pdf
12. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Firlej K., Kubala S. THE ASSESSMENT OF EXPORT POTENTIAL OF AGRICULTURAL AND FOOD PRODUCTS IN THE VISEGRAD GROUP COUNTRIES IN THE YEARS 2005–2017 pdf
13. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Kapaj I., Meco M., Tomorri I. THE FARM TYPOLOGIES AND ITS PERFORMANCE IN ALBANIA (CASE OF ELBASAN) pdf
14. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Bieniek - Majka M., Matuszczak A. HORIZONTAL INTEGRATION PROCESSES IN THE LIGHT OF THE PARADIGM OF INDUSTRIAL AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF AGRICULTURE – CASE STUDY OF FRUIT AND VEGETABLE PRODUCERS pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Kita K. Zmiany samowystarczalności żywnościowej wybranych krajów azjatyckich pdf
16. Annals of Marketing Management and Economics, 2018
Çelik S., Öztemiz H., Uçak H. MONITORING THE FRESH FRUITS AND VEGETABLES SUPPLY CHAIN IN TURKEY pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Świetlik K. Światowe i krajowe ceny żywności w latach 2016-2017 pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Halicka E., Kaczorowska J., Rejman K. Changes in EU Food Supply and the Activities of the European Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2018
Grębowiec M. Rola współczesnych innowacji sektora owoców i warzyw w procesie postrzegania i podejmowania decyzji nabywczych przez konsumentów pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Boczar P. Białko roślinne – źródła, koszty produkcji i jakość pdf