Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"consumers"
221 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-180] [181-200] [201-220] [221-240]

1. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Balińska A., Olejniczak W. CERTIFICATION OF HIGH-QUALITY FOOD PRODUCTSIN THE PERCEPTION OF STUDENTS pdf
2. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Fuga V., Horska E., Košovská I., Mušinská K., Nagyová Ľ. HEALTHY AND INNOVATIVE FOOD VERSUS SLOVAK CONSUMER pdf
3. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Fuga V., Horska E. DUAL FOOD QUALITY IN SLOVAKIA VERSUS EUROPEAN STATES: ARE CUSTOMERS CONCERNED? pdf
4. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Sołek K., Ślusarczyk B. ENVIRONMENTAL AWARENESS OF YOUNG CONSUMERS ON THE EXAMPLE OF STUDENTS OF THE UNIVERSITY OF RZESZÓW pdf
5. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Kucher O., Pokotylska N., Pustova Z., Pustova N. ORGANIC MARKET FORMATION IN UKRAINE pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S., Rathnachandra S., Weerasinghe W. Consumers’ Awareness on Organic Food: Case of Urban Sri Lanka pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S. Outlook of Present Organic Agriculture Policies and Future Needs in Sri Lanka pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Lemanowicz M. INDICATIONS OF CONSUMERS’ PROSUMER BEHAVIOUR ON THE FOOD MARKET pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Świetlik K. TRENDS IN BEHAVIOUR OF MODERN FOOD CONSUMERS IN POLAND pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Kowalska M. THE BLOG AS A COMMUNICATION TOOL IN THE ASSESSMENT OF YOUNG CONSUMERS - THE RESULTS OF EMPIRICAL RESEARCH pdf
11. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 2020
Maciąg A., Stangierska D. Assessment of the place of purchase of vegetables and fruits as expressed by consumers pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Trębska P. FOOD SELF-SUPPLY IN NEW CONSUMER TRENDS pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Stańczak-Strumiłło K. Instytucjonalne wykluczenie emerytalne w wąskim ujęciu jako rodzaj wykluczenia finansowego w Polsce pdf
14. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Kondak A., Konior A., Tarczydło B. SELECTED UNDERTAKINGS OF SHARING TRANSPORT SERVICES BY CONTEMPORARY CONSUMERS: RESEARCH RESULTS pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Dudziński M., Wasilewska E. Application of conjoint analysis in the study of the wine consumers’ preferences pdf
16. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2019
Maciejczak M. Korzyści zewnętrzne prowadzenia zrównoważonych winnic w Polsce w warunkach zmian klimatu pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Gomoła B., Jaska E., Werenowska A. Wykorzystanie influencer marketingu w kreowaniu wizerunku marki pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Dubicki P., Kułyk P. Uwarunkowania zachowań konsumentów na rynku żywności ekologicznej pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2019
Kułyk P., Michałowska M. Cena a gotowość do zapłaty za określone produkty ekologiczne na przykładzie mieszkańców województwa lubuskiego pdf
20. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Biernat-Jarka A. ASSESSMENT OF GREENING IN THE CONTEXT OF PROVIDING ENVIRONMENTAL PUBLIC GOODS IN AGRICULTURE pdf