Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"food"
609 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-180] [181-200] [201-220] [221-240] [241-260] [261-280] [281-300] [301-320] [321-340] [341-360] [361-380] [381-400] [401-420] [421-440] [441-460] [461-480] [481-500] [501-520] [521-540] [541-560] [561-580] [581-600] [601-620]

1. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Podstawka M., Podstawka Ł. TAXATION OF AGRICULTURAL ACTIVITY IN POLAND: THE CURRENT STATE AND FUTURE PROSPECTS pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Jaśkiewicz J., Parlińska M., Rackiewicz I. Wyzwania dla rolnictwa związane ze strategią Europejski Zielony Ład w okresie pandemii pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Bajan B., Mrówczyńska-Kamińska A. Supply of Materials to the Agribusiness Sector of European Union Countries pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Strzelecka A., Zawadzka D. Factors determining the tendency of rural households in Central Pomerania to save – PILOT study results pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Lemanowicz M. INDICATIONS OF CONSUMERS’ PROSUMER BEHAVIOUR ON THE FOOD MARKET pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Pawlak K., Sowa K. Zmiany w produkcji i handlu soją w Polsce i wybranych krajach UE pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Mroczek R. Rynek mięsa w Polsce w dobie koronawirusa SARS-Cov-2 pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Świetlik K. TRENDS IN BEHAVIOUR OF MODERN FOOD CONSUMERS IN POLAND pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Trębska P. FOOD SELF-SUPPLY IN NEW CONSUMER TRENDS pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Hubeni Y., Krupa O., Krupa V., Raiter N. Globalization and Local Determinants of HORECA Customers Market Behavior in the Wholesale Food Market pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Ambroziak Ł. Wpływ pandemii COVID-19 na handel rolno-spożywczy Polski: pierwsze doświadczenia pdf
12. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2020
Blenda N., Nesterchuk Y., Rybchak V. Indicators of the level of food security in Ukraine pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Maciejewski G. Typy gospodarstw domowych ze względu na ich zachowania na rynku żywności pdf
14. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2020
Doronin A., Polishchuk O., Vitalii V. Ecological-economical aspects of the use of nutritious residues of agricultural crops in various business entities pdf
15. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Kucharska B., Malinowska M. Pokolenie Y na rynku żywności – perspektywa placówek gastronomicznych pdf
16. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2020
Nowak C. Produkty regionalne i tradycyjne w promocji rozwoju ekonomicznego i zachowaniu dziedzictwa kulturowego wsi pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Obi-Egbedi O., Ogungbite O., Oluwatayo I. Genetically Modified Crops’ Technology and its Awareness among Smallholder Farmers in Nigeria pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Parlinska A., Toktaş Y. The Impact of the Real Effective Exchange Rate on Poland’s Food and Live Animal Exports pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Wasilewska N., Wasilewski M., Zabolotnyy S. Financial Sustainability and Value of Joint-Stock Companies from Food Industry in Central and Eastern Europe pdf
20. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2019
Strojny J. Ocena efektu Harbergera-Laursena-Metzlera w polskim sektorze rolno-żywnościowym pdf